Geef een onvergetelijk feest aan het strand

Geef een onvergetelijk feest aan het strand

Aan de Noordpier in Wijk aan Zee vind je het strandpaviljoen van Timboektoe. Hier kun je terecht voor een heerlijk hapje en een drankje of voor diverse activiteiten aan het strand. Ga je trouwen, geef je een verjaardagsfeest of organiseer je een bedrijfsuitje? Dan ben je hier van harte welkom. Je kunt zelfs je eigen strandtent afhuren zodat je in volledige privacy een onvergetelijk feestje kunt bouwen. Maak het helemaal af met een lekkere barbecue op het strand of kies voor een van de heerlijke gerechten op de kaart of het buffet. Voor jong en oud is er voldoende te beleven bij het strandpaviljoen in Wijk aan Zee. Ook voor een ontspannen dagje aan het strand kun je terecht bij het strandpaviljoen. 

De perfecte evenementenlocatie voor jong en oud

Altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand of organiseer je een leuke familiedag? Dan kun je nu een datum boeken bij Timboektoe. Met een hoop activiteiten kom je de dag wel door. Het strandpaviljoen is een toffe evenementenlocatie voor teamuitjes, verjaardagen, bruiloften of een familiedag waarbij er voor jong en oud genoeg te beleven is. Zo kun je samen met je vrienden, collega’s of familie zandsculpturen maken, kajakken, lasergamen of surfen. Na een lange dag vol activiteiten is het tijd om bij te komen met een heerlijke maaltijd. Kies uit een brede visselectie zoals gamba’s of zalm of ga voor een vegetarische optie met de zwarte bonen burger. Proost na afloop op een gezellige middag met een koud glaasje bier, wijn, champagne of fris. 

Het strandpaviljoen waar jouw dromen werkelijkheid worden

Hoe groot jouw dromen ook zijn, ze kunnen worden waargemaakt bij Timboektoe. De partyplanners gaan graag met jou in gesprek zodat jouw droombruiloft of jouw wensen voor een verjaardagsfeest in vervulling kunnen gaan. Van de versiering op de locatie tot het eten; alles kan tot in de puntjes worden besproken. Naast dat er onvergetelijke feesten worden gegeven bij het strandpaviljoen is het ook de perfecte locatie voor zakelijke vergaderingen of het volgen van een training of een workshop. Wat jouw wensen ook zijn of hoe je de ruimte wilt benutten; het is allemaal mogelijk bij het strandpaviljoen Timboektoe.