Een fijne plek waar je samen kunt komen

Een fijne plek waar je samen kunt komen

Iedereen is van harte welkom in het buurthuis amsterdam waar je verschillende leuke activiteiten kunt doen. Zo staat er een Playstation of een Nintendo Switch in het buurthuis waar je alleen of samen games op kunt spelen. Het buurthuis is een plek waar je samen kunt komen of waar jij je even terug kunt trekken. Je leert er nieuwe vrienden kennen en kunt meedoen aan verschillende workshops waar je samen gaat koken of lekker creatief bezig bent. De beamer in het buurthuis zorgt voor een bioscoopgevoel waar je gezellig films kunt komen kijken of je speelt een potje pingpong met je vrienden. 

Een breed aanbod aan leuke activiteiten in Amsterdam

Dynamo is de plek waar alle leuke activiteiten samen komen. Zo kun je samen met leeftijdsgenootjes dansen, zingen, sporten, koken, spelen of creatief bezig zijn. Voor iedereen is er wel wat leuks te doen. Je kunt naar Dynamo komen voor ontspanning of om jouw talenten te ontwikkelen waarbij je begeleiding krijgt van professionals op het gebied van zingen, theater en dansen. Dynamo biedt een breed aanbod aan activiteiten amsterdam voor ieder kind. Van sport en spel tot dansen en zingen of gewoon even ontspannen met vrienden; je kunt hier alles doen wat je leuk vind en je mag blijven zolang je wil. 

Een vertrouwde omgeving waar je snel vrienden maakt

Iedereen heeft verschillende interesses en daarom zijn er meerdere clubjes bij Dynamo waar jij je bij aan kunt sluiten. Zo kun je bij Dynamo Girls terecht om lekker onder de meiden te zijn of je sluit  je aan bij de dans en theatergroep. Ben je een sporter of een gamer of zoek je vermaak tijdens de zomervakantie? Ook dan kun je bij Dynamo terecht voor een leuke tijd. Het is een vertrouwde omgeving waar je makkelijk nieuwe vrienden maakt en samen leuke activiteiten kunt doen in Amsterdam. Ook biedt Dynamo ondersteuning wanneer je eens met iemand wilt praten of wanneer je extra hulp kunt gebruiken bij het maken van je huiswerk.

Een plek voor ontwikkeling en zelfvertrouwen

Naast dat Dynamo staat voor plezier en vermaak is het ook een plek voor groei, zelfvertrouwen en ontwikkeling. Iedereen verdient een plekje in deze maatschappij en iedereen verdient een leuke tijd en goede vrienden. Het kan soms lastig zijn om vrienden te maken die dezelfde interesses delen als jij. Bij Dynamo is dit makkelijk doordat je samen leuke activiteiten gaat uitvoeren. Iedereen is welkom bij Dynamo en de toegang is helemaal gratis.