Microsoft office licenties

Microsoft office licenties

Bijna iedereen in huis heeft Microsoft office op z’n computer geïnstalleerd staan. Met Microsoft office licenties schaf je eenmalig de licentie voor het programma aan. Je hoeft zo geen abonnement meer af te sluiten om bijvoorbeeld programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint te gebruiken. Microsoft is een paar jaar geleden begonnen met een abonnement. Je betaalt hierbij een vast bedrag per jaar voor een licentie voor Microsoft Office. Terwijl de meeste updates helemaal niet van belang zijn voor je pc. Via ons kan je eenmalig een Microsoft office licentie voor je pc aanschaffen. Je pc krijgt hiermee toegang tot het complete softwarepakket. Zo kan je in Word of Excel blijven werken zonder dat je hiervoor een duur abonnement voor hoeft af te sluiten.

Eenmalig Microsoft office licenties aanschaffen

Het lijkt helaas de afgelopen jaren steeds lastiger geworden te zijn om eenmalig een licentie aan te schaffen. Gelukkig is het bij ons wel mogelijk om eenmalig een licentie aan te schaffen. Het is zelfs mogelijk om de licentie in de Cloud te installeren. Zo kan je op meerdere apparaten toegang krijgen tot de software van Microsoft. Dit is vooral fijn als je met meerdere computers werkt. De software kan vrij eenvoudig in zowel de Cloud als op je eigen PC geïnstalleerd worden. Met de code van de licentie activeer je de software en wordt deze gelegaliseerd. De codes worden door Microsoft zelf uitgegeven alleen via een extern bureau verkocht. Bij ons kan je terecht om de code aan te schaffen. Wij zijn hiervoor een officiële reseller van Microsoft.

Pakketten voor meerdere gebruikers

Er zijn verschillende Microsoft office licenties in omloop. Je hebt een permanente licentie die je eenmalig aanschaft of een jaar licentie. Bij een jaar licentie betaal je elk jaar een nieuw bedrag voor de licentie. In ruil hiervoor krijg je elk jaar een nieuw pakket aan software van Microsoft. Naast de verschillende soorten licenties kan je ook kiezen voor een pakket voor slechts 1 gebruiker of meerdere gebruikers. Een kantoor licentie is bijvoorbeeld ideaal als meerdere pc’s toegang moeten krijgen tot Microsoft Office. Je bent hiermee voordeliger uit in tegenstelling tot de enkele licentie. Uiteraard adviseren we je graag over de verschillende licenties.