Genieten van een douglas schutting?

Genieten van een douglas schutting?

Nu de zomer weer op komst is wil je natuurlijk kunnen genieten van je tuin en vooral privacy. Je doet er dan ook goed aan om voor een douglas houten schutting te kiezen. De natuurlijke uitstraling en stevige constructie is duurzaam en helemaal van deze tijd.
Wil je een nieuwe douglas hout schutting kopen? Klik eens langs om de mooiste toepassingen en mogelijkheden te bekijken.

Laat je schutting plaatsen.

De meeste mensen willen zelf een schutting plaatsen. Toch kan het laten plaatsen van een schutting de juiste oplossing zijn. Een schutting plaatsen kan behoorlijk wat om handen hebben. Bij schuttingbouweindhoven.nl weten we gelukkig precies hoe we het moeten aanpakken.
Zo ben jij niet alleen verzekerd van een mooie nieuwe schutting maar ook dat deze lang blijft staan en je er weinig gedoe mee hebt.

Investeer in een duurzame schutting.

Wanneer je een nieuwe schutting kiest is het prettig als deze ook duurzaam is. Dat is bij onze schuttingen absoluut het geval. Je bent verzekerd van een schutting van goedgekeurd houtwerk, duurzame behandeling en daardoor een langere levensduur.
Wist je trouwens dat de plaatsen ook belangrijk is voor het bepalen van de levensduur en duurzaamheid. Goede plaatsing betekend jaren langer plezier.
De intense kleuren van Douglas hout zijn absoluut een verrijking voor iedere tuin. De verkleuring (vergrijzing) is minimaal in de beginjaren, maar zorgt er zeker voor dat het houtwerk een nog natuurlijkere uitstraling krijgt.